Foredrag på dansk

Foredrag "En rejse med livet i kufferten”.

"Anette fortæller om at turde følge sine impulser og lade verden uddanne, heale og udfordre en.
Efter hendes første mand omkom i et biluheld, var hendes eneste tanke, at hun skulle tage til Honolulu. Og hun endte med at tage afsted.
Det blev en rejse i at turde overgive sig til universets ledetråde, gå linen ud økonomisk og turde komme hjem til Danmark igen efter 13 år i udlandet.
En personlig beretning om at rejse sig, hvor man faldt, turde starte forfra uanset hvor du står i livet og finde modet til at gøre det.
Et foredrag om at iklæde sig et rejse mindset, og nyde turen!"

Efter jeg havde sagt mit job op tilbage i 2017, så jeg et opslag på Facebook om at holde foredrag.

Det hed VM i foredrag (Valby Mesterskabet), hvor man skulle lave en video på 2 minutter og sende ind.

Man kunne vinde en forlagskontrakt med Athena. Uden at tænke for meget over det, fik jeg lavet en video og sendt afsted. Sådan startede min debut som foredragsholder. Jeg kastede mig ud i det, uden helt at vide hvad jeg skulle tale om. Det blev en rodet omgang, om det at mødes i en moden alder (parforholdet). Dommerne var alle TV personligheder, og jeg blev haglet godt igennem. Men det skræmte mig ikke. Jeg havde i mange år gerne ville dele min egen historie, og pludselig var jeg med i et podcast for SAS. Her var emnet en rejse der havde ændret mit liv.  Jeg talte også på Ignite Danmark, hvor konceptet er 5 minutter og 20 slides. Rejsen fortsatte med jeg fik skrevet (talt) en bog, "One-Way ticket to Honolulu",  som er udkom i januar 2022 på et engelsk forlag. Jeg fik holdt flere foredrag og fik struktur på mit budskab.  Den røde tråd i mit eget liv, som altid har handlet om at turde følge sit hjerte, blev til foredraget ”  En rejse med livet i kufferten”.

For booking/priser skriv til hello@anettecraig.com