UDSOLGT!!!KICKSTART ET NYT LIVSKAPITEL, ANETTE’S ONLINE BOOTCAMP

UDSOLGT!!!!!

Står du et nyt sted i livet?

Har du gået igennem en livsændring?

Måske en livskrise?

Er du klar til et helt nyt kapitel?

Det kan være udfordrende ikke, at kunne gå ”tilbage” til, hvor man var før.

Har du en fortælling, der ikke længere gavner dig?

En historie, som du sidder lidt fast i?

En historie, som du bliver ved med at fortælle dig selv, og andre?

En fortælling du vælger, hver gang nogen spørger dig?

En fortælling, der ubevidst ryger ud ad munden på dig?

Som bliver ved med at spænde ben for dig?
En fortælling som du sikkert er vokset ud af, men alligevel bliver ved med at give energi?
En historie, som du hiver frem for at overbevise dig selv og andre om er rigtig?

 

Og er du træt af, at høre dig selv gentage det samme igen og igen?

Så kom med på min online Bootcamp 9. november kl. 10-12

Jeg har selv siddet fast i en historie om, at det var for sent at udgive en bog om min egen rejse, efter jeg mistede min første mand.
Jeg havde stakkevis af skriverier, manuskripter mm, men aldrig rigtig gjort noget ved dem. Det var først da jeg egentlig ´gav slip´ at det lykkes.
Gav slip på fortællingen om, at det var for sent.
Holdt op med at bekymre mig om ´hvorfor´ det ikke var sket, og rent faktisk gav plads til, at historien kunne komme igennem. Uden at skulle kontrollere hvordan.

I min optik er det vigtigt, du er bevidst om dine ord, det du siger til dig selv og andre, så du kan styrer hen i mod en ny fortælling om dig selv. At tillade dig selv, at være ærlig omkring, hvad du gerne vil føle. Og arbejde ud fra det.

 

 

Er det nemt? KÆMPE NEJ, det er faktisk usandsynligt svært. Og kræver vedholdenhed, opmærksomhed og er en muskel, der skal trænes, hver dag.

 

Så hop med på min Online Bootcamp 9. november kl. 10-12.

En kickstart, hvor du finder ind til, hvad det er for en fortælling du sidder fast i, som du gerne vil ændre.

Hvor du skaber et nyt rent fundament og en ny fremadrettet historie. Om dig selv, til dig selv og til andre!

 

VIL DU MED?

 

Jeg sætter rammerne, laver indhold og holder rummet. Jeg går live onsdag d. 9. november kl. 10-12 i en lukket facebookgruppe.

Hvis du ikke kan være med live, kan du høre alt på Replay. Herinde kan vi dele respektfuldt, støtte, opløfte og sammen skabe en helt ny historie, hver i sær.

 

Når du tilmelder dig bliver du lukket ind på Facebook siden.

 

Det bliver et ligeværdigt samspil, hvor vi møder op med et stort ønske om at ændre på vores fortælling om, hvem vi er, hvad vi kan, hvad vi vil, så vi fremadrettet kan høre og se på os selv med friske ord.

 

En Bootcamp, hvor vi kick starter et nyt kapitel i livet.

 

Efter jeg selv har været igennem en stor livsændring sidste år, hvor jeg mistede både min mor & søster, er et helt nyt kapitel startet. På alle tænkelige måder. Det er som om, at jeg er renset godt og grundigt igennem, er blevet nulstillet og nu står med et helt nyt friskt lærred.

 

I denne Bootcamp skal vi have fokus på, at skabe en ny klarhed fra nuet.  

KLARHED. Hvad er det for en historie du bliver ved med at gentage? at du ikke er god nok? dygtig nok? ikke kan finde ud af at tjene penge? at jeg er sådan en der… (indsæt selv)

OPMÆRKSOMHED. Hvornår vælter den ud af munden på dig? hvilke spørgsmål trigger dig?  Hvornår er det nemmeste bare at fyre den samme plade af igen og igen?

HVORFOR. Hvad er det den historie giver dig? er det så folk for ondt af dig? syntes det er synd for dig? giver dig opmærksomhed? hvad giver det dig at blive hængende i den?

TRIGGERS. Hvilke spørgsmål eller situationer trigger dig? hvor du helst vil undgå at svare? og derfor fyrer din game plade af?

FØLELSER. Hvilke bevidste eller ubevidste følelser mærker du? bliver du irriteret? defensiv? begynder at forsvarer dig selv? utålmodig? vi skal ind og have fat der.

MÆRKE. Når du mærke du blive vred eller ked af det, gemmer du det så væk? reagere du udad? eller indad? vi skal lære at trække vejret igennem vores følelser, give dem plads så de kan komme op og ud.

MODSTAND. Hvad vil du helst ikke tale om? helst ikke sige? hvor ligger din modstand? og hvad handler den om? kan du give den plads, så du kan overgive dig?

UDRENSE. Hvis vi skal fortælle os selv noget nyt, skal vi rense ud i alt det gamle lort. Træne os selv i at gøre noget andet, rense både fysisk og psykisk.

NEUTRALISERE. Nulstille, gøre, sige handle fra et neutralt sted i stedet for i vores følelsers vold. Er det nemt? NEJ, men vi kan træne os selv i det, hver dag.

SELVBILLEDE. Når vi skal fortælle os selv en ny historie, skal vi kunne se på os selv med nye friske øjne, tilgive og give slip.

BESLUTNINGER. Hvad føles et ja som hos dig? kan du mærke det i din krop, dit sind? og hvordan mærker du et nej? bliver du forvirret? vi skal lære at tage beslutninger der er gode for os.

NUET. Hvordan kan vi blive bevidste om lige nu og her? ikke side fast i fortiden, eller tænke på et sted i fremtiden, men gøre ting herfra hvor vi er NU.

ANSVAR. Bærer vi rundt på for meget skyld og skam? skammer os over det vi ikke har gjort, skyld over alt det vi har gjort forkert, tage ansvar for det der er vores, ikke andres.

SELVÆRD. At være nok, være god nok, troen på os selv som mennesker. Måske har vores selvværd været gået i stykker og skal bygges op på ny.

OMGIVELSERNE. Hvordan tackler vi vores omgivelser, når vi selv har rykket videre? dem som ikke vil have, at vi ændre os eller vores historie?

VEDHOLDENHED. Vi ved alle det kan være svært at ville ændre noget, at træne vores viljestyrke dagligt i den retning vi har besluttet os for.

SELVKÆRLIGHED. At se på os selv med blide øjne, huske alt det vi har formået allerede, at yde selvomsorg og kærlighed for os selv hver eneste dag.

NY FORTÆLLING. Vi træner os i at fortælle os selv, hinanden og alle andre vores nye fortælling, med stolthed, overbevisning og klarhed.

PRIS: KR. 399.- inkl. moms

JA tak, det vil jeg med på

 

Lidt om mig og mine forudsætninger for, at holde denne Bootcamp.

 

Jeg er et menneske med en historie, lige som dig. Jeg har en ”PHD” I forandring, og det at starte forfra. Jeg flyttede til London, som 21 årig med et stort ønske om, at ville ”ud i verden”. Jeg har boet i London, Hong Kong, Los Angeles og Hawaii. Flyttede i 2001 retur til Danmark og startede en kaffebar på Vesterbro. Fuldt mine drømme, faldet på røven, rejst mig op igen. Jeg er gået linen ud økonomisk, haft stor gæld, og rejst mig hvor jeg faldt. Jeg ved, hvad det kræver at forandre sig med livets bump. I 2022 udgav jeg en bog, One-way Ticket to Honolulu, som er en del af min egen historie. Jeg brænder for, at opløfte andre mennesker, at frembringe deres indre power, og få dem til at turde omfavne livet.