Om Anette

Jeg brænder for, at opløfte andre mennesker.   Som Life story changer, kan hjælpe med at heale den “sårede” historie, som du måske stadig fortæller, og kickstarte en anden fortælling, ud fra et mere kærligt sted. 

Jeg er oprindeligt shipping uddannet og flyttede som 21 årig til London med et stort ønske om, at ville ”ud i verden”. Jeg har været bosat i London, Hong Kong, Los Angeles og Maui (Hawaii). Efter ca. 15 år i udlandet, vendte jeg tilbage til Danmark og startede verdens mindste Kaffebar, “Kaffekysseriet”, på Tullinsgade, Vesterbro Kbh. Jeg var med til at få “coffee to go” konceptet sparket i gang i Danmark. Jeg har haft mit eget eventbureau, Agent Possible, hvor jeg lavede små og store events, bl.a. Sex and the City event, James Bond Event, samt diverse tøse events.

Jeg er spirituel anlagt, med fødderne plantet i sandet. Har hele mit liv kunne mærke ind i andre, og læse rummet. Det var mødet med en astrolog, som fik lukket op for min egen intuition, og lærte mig, at stole på den. At turde følge sin impulser er ikke en nem vej, derfor har der også været tider, hvor jeg har lukket ned, og hellere ville passe ind i normerne. Det gjorde mig bare ikke glad, men drænede alt min energi. Jeg har altid været meget nysgerrig og eventyrlysten.

Jeg har til tider taget store chancer, så jeg har prøvet at gået linen ud økonomisk, haft stor gæld, og været lidt af en ”first mover”. Livets bump har til tider lagt mig ned, men jeg har altid rejst mig hvor jeg faldt. Med en ”PHD” i forandring, og det at starte forfra,  har jeg altid været nysgerrig på hvordan vi kan ændre vores perspektiv. 

 I 2022 udgav jeg bogen,One way ticket to Honolulu”,  (på engelsk), som er en del af min egen historie. Det var efter jeg var med I en Podcast for SAS,  “The Journey That Changed My Life” – Du kan høre den her : HAWAII TO HEAL

Jeg holder foredrag, online bootcamps, workshops samt walks & talks.

Nu bor jeg i Valby med mand og hund.  

Uddanelser

Kognitiv Mentoruddannelse hos Wattar Gruppen, København – 2022

Arbejdsmiljøuddannelsen – 2017

Stressspotter uddannelse – 2017

Mentoruddannelse, rådgivningsmodeller, den svære samtale, samt løbende kurser i håndtering af psykiske lidelser hos LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser) – 2007-2017

Coaching: Enneagram Basic I og II, hos Think about it, Valby – 2005

PADI Dive Master, Ocean Divers Los Angeles – 2000

Holistic & Clinical Aromatherapy, The London Therapy Centre, London UK – 1996

Anatomy, Physiology & Massage, The London Therapy Centre, London UK – 1995

 

 

 

 

 

Photo by: René Wouters