Foredrag/Talks

Foredrag "En rejse med livet i kufferten”.

"Anette fortæller om at turde følge sine impulser og lade verden uddanne, heale og udfordre en.
Efter hendes første mand omkom i et biluheld, var hendes eneste tanke, at hun skulle tage til Honolulu. Og hun endte med at tage afsted.
Det blev en rejse i at turde overgive sig til universets ledetråde, gå linen ud økonomisk og turde komme hjem til Danmark igen efter 13 år i udlandet.
En personlig beretning om at rejse sig, hvor man faldt, turde starte forfra uanset hvor du står i livet og finde modet til at gøre det.
Et foredrag om at iklæde sig et rejse mindset, og nyde turen!"

Jeg havde i mange år gerne ville dele min egen historie, og pludselig var jeg med i et podcast for SAS. Her var emnet en rejse der havde ændret mit liv.  Jeg talte også på Ignite Danmark, hvor konceptet er 5 minutter og 20 slides. Rejsen fortsatte med jeg fik skrevet (talt) en bog, "One-Way ticket to Honolulu",  som er udkom i januar 2022 på et engelsk forlag. Jeg fik holdt flere foredrag og fik struktur på mit budskab.  Den røde tråd i mit eget liv, som altid har handlet om at turde følge sit hjerte, blev til foredraget ”  En rejse med livet i kufferten”.

For booking/priser skriv til hello@anettecraig.com