Life Story Changer – NY workshop kommer snart

 

NYE DATOER KOMMER i 2024

Alle vores historier handler i store træk enten om frihed eller forandring. Om at vi føler os fanget på den ene eller anden måde, i noget vi ønsker at ændre.

At omskrive din livshistorie er, at tage kontrol over din fortælling og skabe en ny til dig selv. Det handler om, at bryde fri fra de mønstre og historier, der har holdt dig tilbage og skabe et liv, der er mere meningsfuldt og tilfredsstillende Vil du ændre dit liv? Skift din personlige fortælling.

Din historie er ikke hugget i sten.

Tit hænger vi fast i historier, som vi er vokset ud af,  men som vi alligevel hiver frem. Vi har opbygget en form for afhængighed af at fortælle dem, så vi skal arbejde med “hvornår og hvorfor”.

Den historie, vi fortæller os selv om vores liv, definerer den måde, vi tænker, den måde, vi handler på, den måde, vi reagerer på.

I min optik er det vigtigt, du er bevidst om dine ord, det du siger til dig selv og andre, så du kan styrer hen i mod en ny fortælling om dig selv. At tillade dig selv, at være ærlig omkring, hvad du gerne vil føle. Og arbejde ud fra det.

Det er din fortælling, der er i fokus. Den fortælling, som spænder ben og fucker med din hjerne.

Jeg er selv startet et helt nyt livskapitel, og sætter mit engagement, min viden og erfaring ind på at hjælpe dig.

Da jeg selv har været igennem en stor livsændring efter jeg mistede både min mor & søster inden for kort tid, er et nyt kapitel startet. På alle tænkelige måder. En længere periode på A-kasse og sygedagpenge, gav mig roen til at ændre min egen fortælling, om hvem jeg er. Jeg begyndte at udfordre måden jeg så mig selv på, blev opmærksom på når jeg brugte begrænsende ord. Jeg begyndte at åbne op for nye sider i mig selv, tillod døre at åbne, og fik skabt plads til et helt nyt fundament – et nyt livskapitel.

Skriv til hello@anettecraig.com for booking